UPDATE: Onze wachtlijst is momenteel afgesloten en wij kunnen geen nieuwe kandidaat-leden meer aanvaarden, met uitzondering van de allerkleinste. 

 

In de tweede helft van juni zal u een mail krijgen, afhankelijk van het zwemniveau, om een zwemtest te komen doen eind juni. Aan de hand van deze test kunnen we bepalen in welk zwemgroepje we uw zoon/dochter al dan niet kunnen onderbrengen. De allerkleinste zullen niet uitgenodigd worden voor deze zwemtest maar starten in het laagste groepje in ons instructiebad indien er nog plaatsen beschikbaar zijn (in volgorde van aanmelding).

 

Onze huidige leden krijgen in de loop van deze maand ook een uitnodiging tot betaling voor hun lidmaatschap voor dit nieuwe seizoen. Eens we al deze gegevens ter beschikking hebben kunnen we de groepsindeling voor volgend seizoen plannen. Onze huidige leden krijgen steeds voorrang in deze groepsindeling.

 

Wij zijn een zwemschool gericht op het perfectioneren van de 4 reglementaire zwemstijlen en voorbereiding tot het competitiezwemmen. Per groepje zijn hier doelstellingen aan verbonden. Daarom hechten we veel belang aan de zwemtest en zonder deelname aan deze test kunnen wij de aanvraag tot lidmaatschap niet aanvaarden.

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo