Op zaterdag 16 maart organisesren we onze jaarlijkse SWIMMATHON.

 

Onze kleinste zwemmers leggen een hindernissenparcours af in het instructiebad, en zoeken sponsors die per afgelegde ronde een bedrag willen sponsoren (0,10€ per ronde of meer). Alle andere groepen zullen 30 minuten zwemmen in het grote bad, en zoeken sponsors die bereid zijn om een bedrag te sponsoren per badlengte (0,05€ of meer).

Het is ook toegelaten een vast bedrag te sponsoren ipv een bedrag per ronde/badlengte.


De opbrengst van de Swimmathon wordt gebruikt om trainingskosten te dekken, materiaal aan te kopen, het zwembad te huren. Maw de opbrengst wordt volledig aangewend om de trainingen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Samen met de uitnodiging, wordt de sponsorbrief ter beschikking gesteld.  Vanaf dan kunnen de zwemmers op zoek naar sponsors.  Samen vullen ze de sponsorbrief in.


In de week voorafgannde aan de swimmathon wordt het uurrooster meegedeeld. De dag van de swimmathon brengt de zwemmer zijn sponsorbrief mee naar het zwembad.
Na het zwemmen, wordt het aantal rondes/badlengtes op de sponsorbrief geschreven, zodat de zwemmer op ronde kan om het sponsorbedrag op te halen.


Elke deelnemer ontvangt een herinneringsmedaille. Verder kan iedereen meedingen naar één van de bekers die in omloop zijn (grootste aantal badlengtes, grootste aantal ronden van het hindernissenparcours, grootste sponsor). Evenals naar een Swimmathon clubrecord !


Ouders die bereid zijn om baantjes te tellen, graag uw naam doorgeven !

 

BRABO website

logo

Partners SVAZ