Mar 30 2019

Tijd om de volgende reeks volwassenzwemmen aan te kondigen! Voor algemene info kijk even onder de rubriek aanbod/volwassenzwemmen en praktisch/volwassenzwemmen in het menu hierboven.

Lessen van de volgende reeks starten na de paasvakantie op vrijdag 26 april 2019. Concept blijft hetzelfde als bij voorgaande reeksen. Er wordt telkens gezwommen van 21 tot 22u in het zwembad van Aartselaar, Kleistraat 204. Lessen zullen doorgaan op deze vrijdagen:

• April: 26
  • Mei: 3, 10, 17, 24 en 31
  • Juni: 7, 14, 21 en 28

Het inschrijvingsgeld voor deze reeks van 10 lesuren bedraagt 70 Euro en omvat: toegang tot het zwembad, verzekering bij de VZF (Vlaamse ZwemFederatie), les door gediplomeerde trainers, het benodigde materiaal zoals zwemvliezen, plankjes, etc.

Deze sessie is volzet, inschrijven kan niet langer. Volgend seizoen organiseren we opnieuw enkele lessenreeksen.