SVAZ BBQ small

Samen met het einde van seizoen 2018-19 komt hij er weer aan: de jaarlijkse SVAZ BBQ!!! Ook de prijzen van het clubkampioenschap en de swimmathon worden hier uitgereikt.

Het format is dit jaar iets aangepast. Eerst en vooral de locatie: dit jaar wordt er gegrild aan het jeugdhuis De Leonaar naast het zwembad.
Omwille van de compactere zaal en om iedereen de kans te geven zijn eigen avond in te delen, hebben we ervoor gekozen om 2 aanvangsuren te voorzien: een eerste groep zal om 17h kunnen aperitieven en BBQ'en, een tweede groep vanaf 19h30. Per aanvangsuur voorzien wij 100 plaatsen. Bij inschrijving kiest u gewoon bij welke groep u wenst aan te sluiten.

Om 19h voorzien we dan de prijsuitreiking van het Club Kampioenschap van de zwemschool (CKNV), de Masterstrophy en de Swimmathon. Ook als u niet voor de BBQ inschrijft, bent u hier van harte welkom! We zouden bijzonder graag iedere zwemmer de kans geven zijn/haar prijs in ontvangst te nemen, dus gewoon even langskomen!

Inschrijven doe je via dit formulier. Er is keuze tussen 3 BBQ-pakketten. Bij ieder pakket zijn groenten en brood inbegrepen.