Mei 31 2019

We zijn het ondertussen wat gewend geraakt dat onze jonge wedstrijdzwemmers het uitstekend doen op nationaal niveau. Een pak kwalificaties voor de Vlaamse en Belgische Kampioenschappen en handvol medailles en ereplaatsen… het is de jaarlijkse herinnering dat er hard gewerkt wordt bij de SVAZ wedstrijdzwemmers. Training na training wordt door onze jonge atleten de basis gelegd voor deze prestaties, ondersteund door een trainers-ploeg met een gedrevenheid om ieders talent maximaal te ontplooien.

Maar dit jaar is het toch een beetje een grand cru jaar: niet één, maar twee toptalenten met SVAZ signatuur kwalificeerden zich voor de Europese Juniorenkampioenschappen!

• Lana Ravelingien (2003) zal op 3-7 juli deelnemen aan het EJK in Kazan, Rusland. Ze zwemt de individuele 100m en 200m vrije slag en twee aflossingsnummers.
  • Seppe Marichal (2001) staat op 3 augustus aan de start van de 10.000m op het EJK open water in Račice, Tsjechië.

Lana Seppe foto  Racice logoKazan logo

Lana en Seppe, alvast een dikke proficiat met jullie EJK-tickets en veel succes met de verdere voorbereiding.

We staan op de eerste rij wanneer jullie in actie komen!