Nov 26 2019
communicatie svaz
Nieuws

Geen fotobeschrijving beschikbaar.Nu zaterdag 30 november organiseren we de eerste ronde van ons clubkampioenschap (CKNV). Nog niet meegedaan? Kijk dan even hier hoe het er aan toegaat.

Er gaan sterke geruchten dat de Sint en zijn Pieten dan ook wel eens in Aartselaar zouden kunnen opduiken.

 

Om iedereen toe te laten piekfijn voor de dag te komen bij dit hoog bezoek, hierbij alvast de planning voor zaterdagochtend: 

  • Voor de Pinguïns (P1) en Zeepaardjes (ZP1/2) gaat de training op de normale uren door. Als iedereen supergoed meedoet kan dit best wel eens gevolgd worden door een bezoekje bij de Sint.

  • De voor het Clubkampioenschap ingeschreven zwemmers van de Dolfijnen (D1/2/3), Walvissen (WA), Snoeken (SN) en Recreatief Zwemmen (RZ) worden in het zwembad verwacht om 8u45. Voor hen is het concentreren geblazen want het CKNV startschot wordt gegeven om 9u00 stipt. De laatste reeks wordt gezwommen tegen 10u00 en daarna mogen deze zwemmers de Sint gaan imponeren met verhalen over hun prestaties. 

  • De wedstrijdzwemmers (WZ1/2) komen uiteraard onverstoord verder trainen. Voor de WZ1 zijn er geen aanpassingen. De WZ2 beperken zich zaterdagochtend tot een droogtraining (8 tot 9u) om 's avonds te knallen op de wedstrijd in Merksem. Maar we weten dat de Sint een zwak heeft voor trainingsarbeid dus ook voor deze zwemmers maakt hij graag tijd vermoeden we.  

Voor de ouders helaas geen Sint en Pieten, maar wel alvast een andere uitnodiging. Noteer alvast in jullie agenda dat we op zaterdag 14 december het eerste contactmoment van dit seizoen houden. Dan staan we even stil bij de eerste seizoenshelft en overlopen kort de prestaties op de trainingen. Een uitnodiging met meer details volgt in de loop van volgende week! 

BRABO website

logo

Partners SVAZ