Mar 12 2020

Als gevolg van overheidsmaatregelen (sluiting sportfaciliteiten Aartselaar & Antwerpen) en richtlijnen van de zwemfederatie, maar uiteraard ook met het oog op de gezondheid van onze zwemmers, trainers en hun families, heeft het SVAZ bestuur de volgende beslissingen genomen:

  • De trainingen voor de zwemschool zijn opgeschort tot zondag 19 april. Dit wil zeggen dat de volgende groepn geen training hebben tot na de Paasvakantie: zeepaardjes (ZP1/ZP2), pinguins (P1), dolfijnen (D1/D2/D3), walvissen (WA1), snoeken (SN1) en recreatieven (RZ). Hervatting is voorlopig gepland voor maandag 20 april. Dit is onder voorbehoud van de heropening van het zwembad en verdere overheidsrichtlijnen.
  • De trainingen voor wedstrijdzwemmers (WZ1/WZ2/WZR), masters (MAS) en volwassenzwemmers (VZ) kunnen voorlopig niet doorgaan, maar zij worden via een aparte mail op de hoogte gebracht van de regeling voor de komende weken. 
  • De Swimmathons gepland voor 13 en 14 maart zullen niet doorgaan. Er wordt naar een alternatieve datum gezocht later op het seizoen. 
  • Het SVAZ ontbijt gepland voor 14 maart wordt geannuleerd. Betaalde inschrijvingen zullen integraal worden teruggestort op het rekeningnummer van waarop de betaling werd gedaan.
  • De SVAZ Masters kwis gepland voor 28 maart zal niet doorgaan. Er zal een alternatieve datum gezocht worden en de ingeschreven groepen worden hierover weldra gecontacteerd. 

Indien de situatie zou veranderen zal daar via de bestaande kanalen over gecommuniceerd worden. Heeft u ondertussen vragen, neem contact met uw trainer of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 corona

We danken u voor uw begrip en hopen snel weer onze clubactiviteiten te kunnen hervatten. Ondertussen moedigen we iedereen aan om nauwgezet de maatregelen in acht te nemen om de virusverspreiding tegen te gaan. 

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo