Jun 15 2020
communicatie svaz
Nieuws

imageInteresse om lid te worden van onze zwemclub? Of ken je iemand die op zoek is naar een zwemclub?

 

Alle relevante info over het zwemaanbod in onze club vind je hierboven onder de rubrieken aanbod en praktisch. Bekijk zeker even de overzichtspagina en de lidmaatschapspagina

De zwemschool traint ook volgend seizoen op maandag en zaterdag en de trainingsuren blijven wellicht grotendeels gelijk aan die van dit jaar. Kleine aanpassingen zijn mogelijk i.v.m. beschikbaarheid van de trainers en/of zwemwater.

 

Een aanbod gevonden dat bij je past en ben je gemotiveerd om lid te worden? Zo ga je praktisch te werk om in te stappen voor seizoen 2020-21. Dit vangt aan in september 2020. 

  1. Meld je hier aan als aspirant lid. Dit is gratis en vrijblijvend.  
  2. Begin juli ontvang je dan via mail een uitnodiging voor ons testmoment. Op basis van je zwemvaardigheden wordt de juiste instapgroep bepaald. 
  3. Het testmoment is momenteel gepland op zaterdag 25 juli in de voormiddag. Houd die datum alvast vrij. 
  4. In loop van augustus ontvang je dan bericht of er instapmogelijkheid is en beslis je of je effectief lid wordt

Het aantal instapplaatsen in de zwemschool is beperkt dus aanmelden is helaas geen garantie op instappen. 

 

Update 17 september 2020: we ontvingen in de laatste weken een uitzonderlijk hoog aantal aanvragen. Helaas is door de Corona-maatregelen onze capaciteit beperkt en zijn er dus slechts een zeer beperkt aantal vrije aantal plaatsen. Daarom zijn we genoodzaakt om de wachtlijst voor seizoen 2020-21 af te sluiten. Dit geldt helaas voor alle zwemgroepen. Het heeft dus geen zin om je nog op de wachtlijst in te schrijven: nieuwe aanvragen worden niet langer geregistreerd. Sta je reeds op de wachtlijst, dan word je voor eind september per mail gecontacteerd.  

 

Er wordt nog wel een reeks volwassenzwemmen georganiseerd. We verwachten deze te kunnen opstarten iegen eind oktober. Meer info via de website in de loop van volgende weken.   

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo