Mar 14 2021
communicatie svaz
Nieuws

zwemles 1

Update 18/3: de beschikbare plaatsen zijn ondertussen toegewezen. Alsnog het formulier invullen heeft geen zin. In mei openen we opnieuw de wachtlijst voor instap in september voor het seizoen 2021-22. 

 

Onze zeepaardjes 2 maken mooi progressie en daardoor komen er binnenkort wat plaatsen vrij in dit instapgroepje. Hier zetten onze allerjongste leden met basiswatergewenning de eerste stappen naar een goede zwemtechniek. 

 

Heb je een waterrat die is geboren tussen 1/7/16 en 30/6/18 en die je op een speelse, maar doordachte en verantwoorde manier wil leren zwemmen? Meld hem/haar via dit formulier aan om na de Paasvakantie bij onze zeepaardjes 2 in te stappen.

 

De zeepaardjes zwemmen op zaterdagvoormiddag en maandagavond. Alle relevante info over onze club vind je hierboven onder de rubrieken aanbod en praktisch. Bekijk zeker even de overzichtspagina en de lidmaatschapspagina. Het lidgeld zal pro-rata voor de resterende maanden van dit seizoen aangerekend worden. 

 

Interesse maar ben je te "groot" voor ons instapgroepje, dan vragen we je nog even geduld te oefenen: er zijn meer instapmogelijkheden volgend seizoen. Dit start in september en de wachtlijst wordt hiervoor op 1 mei geopend. Het heeft geen zin je hiervoor nu reeds te registreren. Dank je voor je begrip. 

 

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo