Mei 30 2021
communicatie svaz
Nieuws

SVAZ wijnverkoop 2021

De zomer staat voor de deur en de Coronasituatie gaat de goede richting uit. Dat betekent hopelijk een agenda vol met BBQs, tuinfeesten met familie of vrienden, lekker lang genieten van een zwoele zomeravond of gezellig nakaarten na een van de sportieve events die de komende maanden op ons wachten. Voor de hapjes zorg je zelf, maar bij ons kan je alvast terecht voor een aanbod lekkere zomerwijnen

 

We begrijpen dat onze eindejaarswijnverkoop vorig jaar in de smaak is gevallen. Dus hebben we het aanbod uitgebreid met zomerse roséwijnen. Verder bieden we terug dezelfde selectie Franse en Spaanse kwaliteitswijnen aan. Dus zit je stilaan door je voorraad heen, dan is dit het moment om je favorieten opnieuw in te slaan. Of misschien wil je wel wat nieuws proeven? Net als vorige keer worden de wijnen per fles of per doos aangeboden. 

 

Ontdek hier onze wijnselectie. Overtuigd? Via dit bestelformulier geef je je keuze door. Bestellen kan tot zaterdag 12 juni. Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met betalingsinstructies. We zouden graag ten laatste op woensdag 16 juni je betaling ontvangen via overschrijving.

 

Levering is gepland op zaterdag 19 juni voor iedereen die dan zwemtraining heeft. De bestellingen worden klaargemaakt zodat ze bij het einde van de zwemtraining eenvoudig kunnen meegenomen worden. Voor de groepen die niet op zaterdag trainen, wordt er een levermoment voorzien tijdens de eerstvolgende training.   

 

Uiteraard is ook deze wijnverkoop weer een manier om onze clubfinanciën te ondersteunen. In dit uitzonderlijke seizoen waren we helaas genoodzaakt om het grootste deel van onze clubactiviteiten op te schorten, waardoor we heel wat inkomsten misliepen. 

 

Alvast bedankt voor jullie de steun en veel winkelplezier! 

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo