Jul 01 2021
communicatie svaz
Nieuws

CongratsDe Swimmathon hebben we weeral een tijdje geleden afgesloten. Traditioneel worden de laureaten in de bloemetjes gezet tijdens onze jaarlijkse SVAZ BBQ. Die hebben we dit jaar helaas noodgedwongen moeten overslaan. 

 

Dus zijn de winnaars bij een recente training onderschept om ze toch een aandenken aan hun topprestatie te overhandigen.

 

Izabella Amerlinckx, Oliver Cautaert-Knutssen en Jos Vanderborght deden elk 6 keer het hindernissenparcours in het instructiebad. Zita Cornelissen en Yarn Maes zwommen respectievelijk 92 en 104 lengtes in het groot bad en nemen beiden voor de eerste keer de Swimmathon wisselbeker voor een jaartje mee naar huis. 

Zwemschool 3 Zwemschool 2 Zwemschool 3 Zita tumbnail Yarn tumbnail [volledige foto's via onze facebook pagna]

 

De SwimmathonCup voor de meeste sponsoring was dit jaar een behoorlijke nek-aan-nek race. De uiteindelijke winnaar heeft zijn/haar trofee nog te goed. Aangezien deze uit de rangen van de wedstrijdzwemmers komt, is er nog wat tijd met de stage en zomerwedstrijden in het vooruitzicht.

 

Bij deze ook nog een vriendelijke herinnering aan de enkele zwemmers die nog niet de kans zagen om hun sponsorgeld over te maken. Het is nog niet te laat!

 

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo