Aug 28 2021

start seizoen 2122

De zomervakantie is weldra voorbij. Tijd dus om de agenda voor september op orde te brengen. En daar horen natuurlijk de wekelijkse afspraken in het zwembad bij.

 

Zoals reeds aangekondigd op de website, wordt het startschot voor seizoen 2021-22  gegeven op zaterdag 4 september. Dit geldt voor alle groepen. Aangezien op 1 september de COVID beperkingen voor clubactiviteiten komen te vervallen, zullen de trainingen op normale manier doorgaan, dus zonder Coronaprotocol zoals eerder dit jaar. We vragen wel volgende maatregelen te respecteren:

  1. In het droge gedeelte van het zwembad (dwz tot de kleedkamer) dragen alle zwemmers van 12 en ouder een mondmasker. 
  2. De groepjes van de zwemschool (tot snoeken) verzamelen nog steeds voor aanvang van de training aan de inkom of zaal beneden. De groep gaat vervolgens samen naar boven en komt ook weer samen naar buiten. De kleinsten worden door vrijwilligers geholpen bij het omkleden. Zo vermijden we een te grote drukte in de kleedkamers. 
  3. Wachtende ouders worden vriendelijk verzocht niet in de gang op de eerste verdieping te verzamelen tijdens/na de trainingen. Liefst wacht je gewoon buiten. Wil je toch een glimp opvangen van je spruit(en), kan je eventueel plaats nemen in café Dolfijntje op de eerste verdieping, volgens de daar geldende regels. 

 

Verder rekenen we er uiteraard op dat iedereen waakzaam blijft en dat je enkel komt trainen als je 100% in orde bent

 

De nieuwe trainingsuren zijn te vinden op onze website: praktisch > trainingsuren. Voor de zwemschool gaan de lessen steeds door in het zwembad van Aartselaar. Begin 2022 wordt het nieuwe zwembad in gebruik genomen en is het mogelijk dat het uurrooster (licht) dient aangepast te worden. 

Iedereen start onmiddellijk in zijn/haar nieuwe groep, zoals meegedeeld op einde van vorig seizoen of na de testmomenten. Je vindt een voorlopige versie van de groepsindeling eveneens op de website praktisch > groepsindeling. Deze wordt nog verder bijgewerkt op basis van de ledenadministratie. 

 

Om een vlotte en aangename clubwerking te verzekeren, organiseren we terug een infovergadering. Hier maak je kennis met verantwoordelijken van de club en ontvang je de nodige praktische info ivm trainingen, materiaal, activiteiten, etc. Ook indien je reeds in het verleden dit infomoment bijwoonde, raden we toch aan aanwezig te zijn met het oog op eventuele wijzigingen. Noteer dus alvast in je agenda:

  • Zeepaardjes tot en met walvissen: zaterdag 11 september om 9 uur in het jeugdlokaal op gelijkvloers van het zwembad Aartselaar.
  • Snoeken en wedstrijdzwemmers: zaterdag 18 september. Details worden later nog meegedeeld. Hier zal ook de selectieploeg besproken worden.

 

We wensen iedereen nog een mooie afsluiter van de zomervakantie en kijken uit naar een vlotte start van het nieuwe zwemseizoen.

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo