Okt 11 2021

paco_logo_0Na twee jaar noodgedwongen pauze, organiseren we op maandag 1 november opnieuw ons jaarlijks PACO zwemfeest. Dit is een formule die de Vlaamse Zwemfederatie uitwerkte om de jongste zwemmers op een laagdrempelige en vooral leuke manier kennis te laten maken met wedstrijdzwemmen. Een uitgebreide beschrijving van wat te verwachten vind je hier.

De snoeken, walvissen en dolfijntjes nemen deel aan dit zwemfeest. Er worden individuele uitnodigingen verstuurd. Indien je niet aanwezig kan zijn, wordt er verwacht dat je je uitschrijft.

Zwemmers zijn om 14u00 aanwezig om in te zwemmen. De wedstrijd zelf begint om 14u30 stipt en eindigt met de aflossingen omstreeks 17u.

Het progamma wordt enkele dagen voor de wedstrijd gepubliceerd via onze SVAZ wedstrijdkalender. Aan de kassa zullen maar een beperkt aantal afgedrukte programma's te koop zijn. Gelieve daarom zelf het programma te printen.