Aanbod - Volwassenzwemmen bij SVAZ

Ben je geïnteresseerd in zwemmen op recreatief niveau?
Wil je graag je techniek verbeteren? Of kan je juist prima schoolslag en wil je graag crawl en rugslag leren?
Wil je graag economischer leren zwemmen om zo je zwemafstand te vergroten?
Ben je tussen 18 en 99 jaar oud?
Dan is deze START-TO-SWIM misschien helemaal jouw ding.

We richten ons op de recreatieve zwemmer vanaf 18 jaar. Je hoeft zeker niet de nieuwe Frederik Deburghgraeve te zijn. We vragen wel om watergewend te zijn.

Onze lessenreeks bestaat uit 10 sessies van 1 uur.   De lessen gaan door op vrijdagavond van 21h00 tot 22h00.
We vangen de lessenreeksen aan met het aanleren of verbeteren van de schoolslag. Zo beschikt iedereen over een basisslag waarop men in elke les kan
In het vervolg van de lessenreeks wordt ook de crawl en rugslag aangeleerd of verbeterd.
Daarnaast is er ruimte voor het aanleren van de juiste keerpunten en duikstart, voor de geïnteresseerden.

Bij aanvang van elke lessenreeks wordt er nagegaan wat de doelstellingen van de deelnemers zijn en wordt getracht de lessen hierop af te stemmen.

We verdelen de groep in verschillende banen, met een gelijk niveau per baan. De lesleerstof is voor elke baan verschillend. Zo kan men op elk niveau zijn gading vinden bij het volwassenzwemmen.

Plezier beleven aan het zwemmen en iedereen op zijn niveau laten evolueren staat in deze groep centraal.

Er worden twee lessenreeksen per jaar georganiseerd, één in het voorjaar en één in het najaar.
Voor de juiste data, alsook om in te schrijven : hou de webpagina Praktisch - Volwassenzwemmen goed in de gaten.

Heb je nog vragen in verband met het volwassenzwemmen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kom een kijkje nemen tijdens een training en spreek de trainers nadien even aan, ze helpen je graag verder.

Ontdek je eigen verborgen zwem capaciteiten en heb je de smaak te pakken dan kan je na de lessenreeks je zwemtalenten nog verder ontplooien bij onze masters.