Hoe word ik lid van SVAZ?

We werken met een wachtlijst waarop je je kan aanmelden als kandidaat lid. Op het einde van het huidige seizoen voorzien wij een testmoment. Hier maak je kennis met onze trainers en wordt op basis van je zwemvaardigheden bekeken welke zwemgroep voor jou best past.

Nadat we de herinschrijvingen voor onze bestaande leden afgesloten hebben, verneem je dan of we je een plaats kunnen aanbieden voor volgend seizoen. Dit mag je verwachten in de loop van augustus.

Je kan zich via volgende link inschrijven: WACHTLIJST seizoen 2021-22

Het eerste testmoment voor seizoen 2021-22 staat momenteel gepland op maandag 28 juni vanaf 18h. Dit kan nog wiijzigen omwille van de Coronamaatregelen. Kandidaat leden worden in de loop van juni per mail uitgenodigd voor het testmoment.

Het aantal beschikbare plaatsen voor volgend seizoen is beperkt, dus een inschrijving op de wachtlijkst is helaas geen garantie om ook effectief te kunnen starten in september.

Kosten en aanbod lidmaatschap

Een lidmaatschap is wordt steeds aangegaan voor een volledig seizoen. Dit loopt steeds van september tot einde juni. Of einde juli voor sommige groepen die nog op zomerstage gaan en wedstrijden zwemmen.

Het lidgeld voor het seizoen 2020-21 is als volgt vastgesteld:
• 250 euro voor alle groepen van de Zwemschool (ZP, P, D, WA) en RZ
• 300 euro voor SN
• 300 euro voor MAS en WZR
• 500 euro voor WZ1 en WZ2

Voor dit bedrag kan je een heel seizoen trainen bij SVAZ, onder deskundige begeleiding van onze gekwalificeerde trainers. Het lidgeld omvat ook de toegang tot de zwembaden, gebruik van trainingsmateriaal, aansluiting bij de Vlaamse zwemfederatie en verzekering. Het lidgeld voor de Masters en Wedstrijdzwemmers omvat daarenboven ook de competitievergunning en startgelden voor binnenlandse zwemwedstrijden.

Gezinnen die meer dan 300€ lidgeld dienen te betalen hebben de mogelijkheid om dit in 3 maandelijkse schijven over te maken. U kan ook steeds een betalingsplan afspreken met onze penningmeester.

Betalingen graag via rekeningnummer BE52 0682 0148 6609 van SVAZ vzw, met vermelding van "LIDGELD 2020-21" en de naam van de zwemmer.