Lidmaatschap

 

 

Hoe word ik lid van SVAZ?

 
We werken met een wachtlijst waarop je je kan aanmelden als kandidaat lid. Op het einde van elk seizoen, typisch in juni, zijn er een of meerdere testmomenten. Hier maak je kennis met onze trainers en wordt op basis van je zwemvaardigheden bekeken welke zwemgroep voor jou best past.
 
Nadat we de herinschrijvingen voor onze bestaande leden afgesloten hebben, verneem je dan of we je een plaats kunnen aanbieden voor volgend seizoen. Dit mag je verwachten in de loop van augustus. 
 
UPDATE 17 juni: omwille van de vele aanvragen die we reeds ontvingen, hebben we onze wachtlijst voor seizoen 2022-23 afgesloten. Nadat onze huidige leden de kans krijgen om hun lidmaatschap te verlengen, wordt voorrang gegeven aan de geinteresseerden die zich reeds inschreven op onze wachtlijst. Indien er daarna toch nog plaatsen zouden beschikbaar zijn, zal dit in september op de website gepost worden. 
 
Je kan zich via volgende link inschrijven: WACHTLIJST seizoen 2022-23Het eerste testmoment is gepland op maandag 27 juni 2022, vanaf 18h. 
 
Het aantal beschikbare plaatsen voor volgend seizoen is beperkt, dus een inschrijving op de wachtlijkst is helaas geen garantie om ook effectief te kunnen starten in september.   

Kosten en aanbod lidmaatschap


Een lidmaatschap is wordt steeds aangegaan voor een volledig seizoen. Dit loopt steeds van september tot einde juni voor de zwemschool, tot einde juli voor de wedstrijdzwemmers die nog op zomerstage gaan en wedstrijden zwemmen. Masters trainen het hele jaar door.  
 
Het lidgeld voor het seizoen 2022-23 is als volgt vastgesteld:
• 275 euro voor alle groepen van de Zwemschool (ZP, P, D, WA) en RZ
• 330 euro voor SN
• 350 euro voor MAS
• 550 euro voor WZ1 en WZ2
• 600 euro voor BRABO selectie/kern
 
Voor dit bedrag kan je een heel seizoen trainen bij SVAZ, onder deskundige begeleiding van onze gekwalificeerde trainers. Het lidgeld omvat ook de toegang tot de zwembaden, gebruik van trainingsmateriaal, aansluiting bij de Vlaamse zwemfederatie en verzekering. Het lidgeld voor de Masters en Wedstrijdzwemmers omvat daarenboven ook de competitievergunning en startgelden voor binnenlandse zwemwedstrijden.

Gezinnen die meer dan 300€ lidgeld dienen te betalen hebben de mogelijkheid om dit in 3 maandelijkse schijven over te maken. U kan ook steeds een betalingsplan afspreken met onze penningmeester. 
 
Betalingen graag via rekeningnummer BE52 0682 0148 6609 van SVAZ vzw, met vermelding van "LIDGELD 2022-23" en de naam van de zwemmer.
 

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

BRABO website

logo