Lidmaatschap

Hoe word ik lid van SVAZ?

Wij werken met een wachtlijst waarop u zich kan aanmelden als aspirant lid. Op het einde van het seizoen voorzien wij een testmoment. Dit laat ons toe om de zwemvaardigheden in te schatten en zo te bepalen in welke zwemgroep er eventueel kan ingestapt worden.
 
U kan zich via volgende link inschrijven op de wachtlijst van SVAZ: WACHTLIJST ASPIRANT LID SVAZ
 
Aspirant leden worden in de loop van juni gecontacteerd worden voor deze testles. Opgelet, het aantal beschikbare plaatsen is zeer beperkt!  

Kosten en aanbod lidmaatschap


Een lidmaatschap is wordt steeds aangegaan voor een volledig seizoen. Dit loopt steeds van september tot einde juni. Of einde juli voor sommige groepen die nog op zomerstage gaan en wedstrijden zwemmen. 
 
Het lidgeld voor het seizoen 2020-21 is als volgt vastgesteld:
• 250 euro voor alle groepen van de Zwemschool (ZP, P, D, WA) en RZ
• 300 euro voor SN
• 300 euro voor MAS en WZR
• 500 euro voor WZ1 en WZ2
 
Voor dit bedrag kan je een heel seizoen trainen bij SVAZ, onder deskundige begeleiding van onze gekwalificeerde trainers. Het lidgeld omvat ook de toegang tot de zwembaden, gebruik van trainingsmateriaal, aansluiting bij de Vlaamse zwemfederatie en verzekering. Het lidgeld voor de Masters en Wedstrijdzwemmers omvat daarenboven ook de competitievergunning en startgelden voor binnenlandse zwemwedstrijden.

Gezinnen die meer dan 300€ lidgeld dienen te betalen hebben de mogelijkheid om dit in 3 maandelijkse schijven over te maken. U kan ook steeds een betalingsplan afspreken met onze penningmeester. 
 
Betalingen graag via rekeningnummer BE52 0682 0148 6609 van SVAZ vzw, met vermelding van "LIDGELD 2020-21" en de naam van de zwemmer.
 

BRABO website

logo