Hoe word ik lid van SVAZ?

Voor het zwemseizoen 2017-2018 is onze wachtlijst momenteel afgesloten.
Voor zij die zijn ingeschreven op de wachtlijst zal U zal naar het einde van de maand juni gecontacteerd worden voor een eventuele testles.
Opgelet, het aantal beschikbare plaatsen is zeer beperkt!

Lidgeld

Lidgelden worden  aangerekend per schooljaar.  Dwz van september tot eind juni (of langer voor sommige groepen die nog op zomerstage gaan en wedstrijden zwemmen).

De lidgelden van seizoen 2018-2019 (inclusief inkom zwembad (Aartselaar, Hoboken en Wezenberg) en verzekering VZF) zijn hieronder opgelijst.

• 230 EURO / Zwemseizoen voor Zeepaardjes, Pinguins, Dolfijntjes, Walvissen

• 230 EURO / Zwemseizoen voor Recreatief Zwemmen en Wedstrijdzwemmers Regionaal

• 250 EURO / Zwemseizoen voor onze Snoeken en Masters

• 450 EURO / Zwemseizoen voor Wedstrijdzwemmers 2

• 450 EURO / Zwemseizoen voor Wedstrijdzwemmers 1

Voor dit lidgeld kan je een heel seizoen trainen bij SVAZ, onder deskundige begeleiding van onze gekwalificeerde trainers. Het lidgeld omvat ook de toegang tot de zwembaden, gebruik van trainingsmateriaal, aansluiting bij de Vlaamse zwemfederatie en verzekering. Het lidgeld voor de Masters en Wedstrijdzwemmers omvat daarenboven ook de licentiekosten en startgelden voor binnenbad zwemwedstrijden.

Gezinnen die meer dan 350€ lidgeld dienen te betalen kunnen dit in 3 opeenvolgende schijven overmaken. U kan ook steeds een betalingsplan afspreken met onze penningmeester.