Lidmaatschap

 

 

Hoe word ik lid van SVAZ?

 
We werken met een wachtlijst waarop je je kan aanmelden als kandidaat lid. Op het einde van elk seizoen, typisch in juni, zijn er een of meerdere testmomenten. Hier maak je kennis met onze trainers en wordt op basis van je zwemvaardigheden bekeken welke zwemgroep voor jou best past.
 
Nadat we de herinschrijvingen voor onze bestaande leden afgesloten hebben, verneem je dan of we je een plaats kunnen aanbieden voor volgend seizoen. Dit mag je verwachten in de loop van augustus. 
 
Je kan zich via volgende link inschrijven: WACHTLIJST seizoen 2024-25.
  
 
Het aantal beschikbare plaatsen voor volgend seizoen is beperkt, dus een inschrijving op de wachtlijkst is helaas geen garantie om ook effectief te kunnen starten in september. Maar we doen uiteraard ons uiterste best om iedereen een plaatsje te geven. Er zijn ook nog instapmomenten tijdens het seizoen zelf, typisch telkens na een schoolvakantie. 

Kosten en aanbod lidmaatschap


Een lidmaatschap is wordt steeds aangegaan voor een volledig seizoen. Dit loopt steeds van september tot einde juni voor de zwemschool, tot einde juli voor de wedstrijdzwemmers die nog op zomerstage gaan en wedstrijden zwemmen. Masters trainen het hele jaar door.  
 
Het lidgeld voor het seizoen 2024-25 is als volgt vastgesteld:
• 325 euro voor alle groepen van de Zwemschool (ZP, P, D, WA) en Recreatief Zwemmen
• 385 euro voor pre-competitie (SN)
• 375 euro voor masters (MAS)
• 640 euro voor wedstrijdzwemmen (WZ1, WZ2)
• tbd euro voor BRABO kernploeg
 
Voor dit bedrag kan je een heel seizoen trainen bij SVAZ, onder deskundige begeleiding van onze gekwalificeerde trainers. Het lidgeld omvat ook de toegang tot de zwembaden, gebruik van trainingsmateriaal, aansluiting bij de Vlaamse zwemfederatie en verzekering. Het lidgeld voor de Masters en Wedstrijdzwemmers omvat daarenboven ook de competitievergunning en startgelden voor binnenlandse zwemwedstrijden.

Gezinnen die meer dan 300€ lidgeld dienen te betalen hebben de mogelijkheid om dit in schijven te doen. U kan zonder problemen een regeling afspreken met onze penningmeester. 
 
Betalingen graag via rekeningnummer BE52 0682 0148 6609 van SVAZ vzw, met vermelding van "LIDGELD 2024-25" en de naam van de zwemmer.
 

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

BRABO website

logo