Trainingen

De SVAZ masters trainen in het zwembad van Aartselaar en in het zwembad wezenberg te Antwerpen. De trainingsuren kan u hier terugvinden

• maandag : 20.00 - 21.00 (2 banen) - Aartselaar
  • woensdag : 21.00 - 22.30 (2 banen) - Wezenberg
  • vrijdag : 21.00 - 22.00 (1 baan) - Aartselaar

Samengevat:

• je komt enkele malen (max. 3) proberen alvorens je beslist om in te schrijven (graag in samenspraak met Marc : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • je werkt aan conditie, uithouding en techniek en dit op je eigen tempo.
  • je kiest je eigen wedstrijden (of je nu 4 of alle wedstrijden meezwemt, je bent altijd welkom).
  • de activiteiten; after-swim, re-hydratatie, ‘na de wedstrijd; wachten op de uitslagen’ en ‘ééntje na de training’ zijn ingeburgerde begrippen en passen volledig in het kader van de ‘sportiviteit, vrijheid & blijheid’ die de SVAZ-masters typeren.