uitslag Clubkampioenschap (CKNV) (aangepast op 15/06/2024)

Competitie voor onze jongste zwemmers en niet-vergunningshouders

Hoewel onze allerjongste zwemmertjes niet deelnemen aan de 'echte' wedstrijden, hebben we binnen onze club iets opgezet om ze toch al eens te laten proeven van het 'competitieve' van onze sport: het ClubKampioenschap Niet-Vergunninghouders, of kortweg CKNV. Het accent ligt hierbij vooral op zwemtechniek, niet zozeer op de gezwommen tijden. 
 
Tijdens het zwemseizoen (van september tot juni) kunnen de zwemmers van de volgende groepen deelnemen aan twee events: D3, D2, D1, WA, SN, RZ.
 
Deze events vormen de 2 rondes van het CKNV en worden in het zwembad te Aartselaar beslecht op een zaterdagvoormiddag tijdens de normale trainingsuren. Elke zwemmer zwemt een afstand van 25, 50 of 100 m in een bepaalde zwemstijl en wordt daarbij beoordeeld op haar/zijn 'zwemtechnische prestaties'. Zoals je ook kan terugvinden in de SVAZ kalender, gaan deze voor dit seizoen door op:
  1. zaterdag 02-12-2023 (uitslag & tussenstand)
  2. zondag 09-06-2024 (tussenstand) *
  3. zaterdag 15-06-2024 (einduitslag)

* Check bij twijfel eerst het reglement. Als u denkt dat er echt iets niet klopt, aarzel dan niet om de zwemschoolsecretaris te contacteren.  Voor de aanwezigheden van de clinics werden de inschrijflijsten gebruikt. Voor de swimmathon werden de uitslagen gebruikt vermeld op onze site. Voor de deelname aan het PACO-zwemfeest werd de uitslag gebruikt.

 

Voor D, WA & SN worden er bonuspunten toegekend bij deelname aan de jaarlijkse Swimmathon (09-03-2024) en PACO-wedstrijden en ook je aanwezigheid bij de BRABO-clinics wordt beloond.
Voor RZ worden er bonuspunten toegekend bij deelnamen aan de jaarlijkse Swimmathon.
 
De prijsuitreiking vindt plaats op de jaarlijkse SVAZ BBQ, op 22/06/2024. Laureaten moeten hier aanwezig zijn om hun prijs in ontvangst te kunnen nemen.
 
Hier kan je alles in detail nalezen: reglement CKNV. 
 

 

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

BRABO website

logo